TRR Event

Ladda ner appen

TRR Event

TRR Event är en app där du som medarbetare hos TRR kan ta del av agenda, talare och annan information som kan vara användbar före, under och efter de event som anordnas av TRR för våra medarbetare.

Snabbstartsguide

Öppna appen och när du blir ombedd; ange den access kod och/eller eventkod som tillhandahålls av eventarrangören. I vissa fall kan en email-adress och annan personlig eller användbar information begäras eller krävas av arrangören.

För att få ut mesta möjliga av din eventupplevelse rekommenderas att sätta upp en profil för andra att kunna se; en profilbild, ditt för- och efternamn, företag, titel, email, telefonnummer etc. Du når enkelt din profil genom att klicka på användarikonen längst uppe till höger i menyn. För att spara; klicka på den grå uppdateringsknappen nedan.

Möjligheten att importera all ovanstående information från LinkedIn finns tillgänglig genom att klicka på LinkedIn ikonen.

Meddelanden är ett bra verktyg för att ta kontakt med andra deltagare genom privata meddelanden.

För att se alla dina pågående konversationen, klicka på inkorgsikonen i den övre delen av menyn alternativt gå till deltagarsektionen, välj den deltagare som du önskar ta kontakt med och klicka på chat för att påbörja en ny konversation.

Det är rekommenderat att slå på push-notifikationer för att undvika att några meddelanden missas (se INSTÄLNNINGAR).

Aktivitetsflödet är vår variant på ett ”mini-instagram” och låter dig, i ett par meningar, dela en uppdatering, ladda upp en bild från din eventupplevelse samt kommentera och gilla andra deltagares inlägg i flödet.

Programsektionen håller dig underrättad om alla eventets programpunkter.

Klicka för att visa en specifik programpunkt, lägg till i mitt program för enkel åtkomst och välj att utvärdera där det är möjligt. Swipa vänster eller höger för att enkelt bläddra mellan programpunkterna.

Under min information finner du den deltagarspecifika informationen från eventarrangören och som endast är relevant för dig (ex. ditt hotellrumsnummer, aktivitetsgrupp etc.).

Min information kompletterar den generella deltagarinformationen från eventarrangören under information (se INFORMATION).

Under information finner du den generella deltagarinformationen från eventarrangören och som är relevant för några eller alla deltagare (ex. hotellets adress, information om utställare, talarpresentationer etc.).

Den generella deltagarinformationen kompletterar den deltagarspecifika informationen under min information (se MIN INFORMATION).

Att delta i eventets dialogpunkter (ex. frågor, undersökningar etc.) är ett bra sätt att göra din röst hörd.

Dialogsektionen låter dig bläddra igenom en lista på alla dialogpunkter.

Välj en dialogpunkt för att besvara denna, eller visa resultatet av densamma.

Det är rekommenderat att tillåta push-notifikationer om du vill få en notifkatione om när en ny dialogpunkt publicerats (se INSTÄLLNINGAR).

Notera; eventarrangören kan även använda denna funktion för att delge dig viktig information under eventet, varför att tillåta push-notifikationer är rekommenderat om du vill hålla dig uppdaterad om den senaste informationen för eventet.

Sociala medier-sektionen håller dig uppdaterad med, av eventarrangören, valda sociala flöden.

Deltagarlistan låter dig bläddra igenom en lista på alla eventets deltagare.

Välj en deltagare för att visa dennes profil och kontaktuppgifter, välj att spara som favorit, skapa en anteckning för att påminna dig själv om något om denne eller använd chattfunktionen för att ta kontakt (se MEDDELANDEN).

För att spara en deltagare som en ny kontakt i din telefon; klicka på plus-ikonen i det övre högra hörnet på profilen.

Genom att klicka på plus-ikonen i det övre högra hörnet kan du lägga till en anteckning innan, under och efter eventet.

När du sparat en anteckning kan du klicka på dela-ikonen i det nedre högra hörnet för att maila anteckningen till dig själv.

Bildgalleriet låter dig bläddra genom exklusiva bilder publicerade av eventarrangören.

För att få ut mesta möjliga av din eventupplevelse rekommenderas att tillåta push-notifikationer.

Om du ännu inte har valt att tillåta push-notifikationer, klicka på inställningar och välj att tillåta push-notifikationer från din eventarrangör. Notifikationer kan också användas för att bli upplyst om när du fått ett nytt privat meddelande (se MEDDELANDEN) eller för att bli påmind 15 minuter innan programpunkterna under mitt program börjar (se PROGRAM).

Klicka på byt event för att byta event. När du gjort så kommer du att bli ombedd att ange en ny eventkod eller att välja ett event från listan. Är du osäker på eventkoden? Kontakta din eventarrangör!